Termeni si Conditii

Folosirea acestui site (insumand toate paginile web sub acest domeniu), precum si a tuturor informatiilor, datelor, textelor, imaginilor sau a oricaror altor materiale din site, denumite toate la un loc "continut", confirma liberul consimtamant al utilizatorilor de a accepta, in totalitate, termenii si conditiile site-ului www.creative-art-designs.com.

Operatorul isi rezerva, oricand dreptul de a opera schimbari in termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Folosirea in continuare a site-ului dupa modificarea acestuia, reprezinta implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbari/modificari efectuate de catre operator.

Toate promotiile prezente pe site-ul www.creative-art-designs.com sunt valabile in limita stocurilor, in perioadele de valabilitate specificate si in conformitate cu termenii si conditiile aplicabile acestor promotii.

Ne rezervam dreptul de a refuza executarea unei comenzi fara a fi necesara transmiterea unei motivatii, singura obligatie asumata fiind aceea de a transmite clientului informarea asupra refuzului.

Ne rezervam dreptul de a livra comenzi catre clientii care au adus orice fel de prejudiciu NUMAI dupa plata integrala in avans a valorii comenzii.

Operatorul www.creative-art-designs.com este SC Qualy Translation SRL, societate comerciala cu raspundere limitata, denumita in continuare "operator".


Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.creative-art-designs.com este proprietatea Operatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996) cu completarile si modificarile ulterioare.
Folosirea, fara acordul Operatorului, a oricaror elemente regasite pe site-ul www.creative-art-designs.com, precum si a materialelor primite din partea Creative Designs, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.


Declinarea responsabilitatii

In cazul in care dupa efectuarea comenzii si plata avansului (dupa caz) suntem anuntati de catre furnizori asupra indisponibilitatii in stoc a produsului sau a materialelor necesare realizarii produsului, vom informa clientul asupra acestui fapt, acesta avand la dispozitie urmatoarele variante:
1. poate opta pentru prelungirea termenului de executie si/sau de livrare a produsului in corelatie cu termenul de livrare al furnizorilor;
2. poate comanda un alt produs de pe site, urmand a i se returna diferenta de bani daca pretul acestuia este mai mic, sau va plati diferenta, daca pretul acestuia este mai mare;
3. poate solicita anularea comenzii si returnarea avansului (in cazul in care a fost solicitat si achitat) in conformitate cu prevederile legale in acest sens.

Imaginile prezentate in acest site sunt cu titlu informativ, iar produsele finale pot diferi fata de acestea.

Valoarea maxima a obligatiilor Opetatorilui fata de client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de Operator de la clientul respectiv pentru produsele aflate in cauza. Operatorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului/produselor.


Politica de returnare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Daca produsul nu este returnat in starea initiala in care a fost primit (inclusiv ambalajul acestuia), ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau pentru a compensa diferenta dintra starea initiala in care a fost primit si starea in care a fost returnat sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
1) Returul produselor nepersonalizate se face conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, care prevede:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

"Art. 7 (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (..). "

"Art. 8 in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile art. 7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator."

2) Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede:

"Art.10 - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (..)
...................................................
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);"


Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact.
 
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea utilizarii site-ului sunteti de acord cu politica de confidentialitate