Realizare si Livrare

Termenul de executie a comenzilor

Termenul standard de executie a comenzilor variaza in functie de tipul produsului comandat, tipul de personalizare (in cazul produselor personalizabile), si este cuprins intre 3 si 15 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre un reprezentant al Departamentului Vanzari sau de la data "bunului de tipar" in cazul produselor personalizabile. Termenul real de executie poate fi diferit in conformitate cu prevederile din sectiunea termenii si conditii.


Personalizarea produselor

In cazul produselor marcate cu termenul "Personalizare Produs" puteti selecta si/sau introduce datele necesare realizarii si adaptarii produsului comandat in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra
Personalizarea produselor, in sensul amintit anterior o puteti realiza in sectiunea "personalizare produs" din cosul de cumparaturi. Optiunile de personalizare difera in functie de fiecare produs in parte; in cazul in care considerati ca nu puteti transmite toate datele necesare prin intermediul campurilor disponibile, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact.


Modalitati de livrare si taxe de transport

Livrarea comenzilor este efectuata prin serviciul de curierat rapid FanCurier sau Posta Romana.
Produsele comandate pot fi livrate in toate orasele retelei de livrare asigurata de catre Fan Curier sau Posta Romana, precum si in orasele sau comunele care nu fac parte din reteaua operatorilor de curierat mentionati contra unei taxe pentru km suplimentari.

Pentru detalii privind costurile de transport:
FanCurier (click aici) Posta Romana (click aici)


Termene de executie si livrare

Termenul standard de executie a comenzilor variaza in functie de tipul produsului comandat, tipul de personalizare (in cazul produselor personalizabile), si este cuprins intre 3 si 15 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre un reprezentant al Departamentului Vanzari sau de la data "bunului de tipar" in cazul produselor personalizabile.

Termenul de livrare a comenzii este compus din termenul de executie a comenzii si durata livrarii comenzii (standard intre 24H si 48H)
In cazul in care aveti mai mult de un produs in comanda si nu doriti sa le primiti in colete separate (si sa platiti cate o taxa de livrare pentru fiecare expeditie), termenul de livrare a comenzii va fi termenul de livrare cel mai lung dintre termenele de livrare ale produselor comandate.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare in functie de volumul comenzilor.

Termenul real de livrare este comunicat clientului numai dupa finalizarea tuturor detaliilor referitoare la personalizarea produselor si este calculat incepand de la data "Bunului de Tipar".


Matrita produsului

Dupa finalizarea si confirmarea comenzii in cazul produselor personalizabile, veti primi pe mail in 1-2 zile lucratoare matrita produsului, asa cum va arata in momentul in care va fi finalizat.
Imprimarea este realizata cu imprimante cu jet de cerneala, motiv pentru care nu putem imprima auriu si argintiu (care sunt culori serigrafice).

Textele si informatiile ce vor fi afisate pe produsul comandat trebuie citit cu mare atentie; ne puteti trimite modificari de oricate ori este nevoie pana cand textul si aranjarea in pagina sunt corecte.

Modificarile se trimit prin contul de client, urmand ca in maxim 24h sa primiti pe email matrita cu modificarile incluse.
Aprobarea matritei o veti face prin confirmarea acestui aspect in contul de client.

INFO: Culorile produselor afisate pe acest site pot diferi fata de cele reale datorita tipului si setarilor afisajului monitorului sau a dispozitivului utilizat de dumneavoastra.
Pentru a evita cazurile in care, datorita aspectelor precizate anterior, produsul comandat nu corespunde cu cel afisat pe site sau nu corespunde cu asteptarile dumneavoastra, va recomandam ca in cazul produselor ce au mentiunea "produs demonstrativ" sa comandati o mostra a produsului inaintea aprobarii matritei si executiei produsului comandat

Din momentul in care aprobati matrita, operatiune denumita si "bun de tipar", va asumati faptul ca textele sunt corecte, ca produsul final este corect si corespunde asteptarilor dumneavoastra, iar responsabilitatea vis-a-vis de corectitudinea textului si produsul final este in intregime a dumneavoastra.


Eroare de Tipar

Daca veti constata o eroare de tiparire sau de aspect al produsului comandat, va rugam sa ne contactati in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea produselor.
Comanda va fi refacuta in regim de urgenta tinand cont de urmatoarele aspecte:
daca eroarea s-a produs din vina noastra, dumneavoastra nu veti suporta nicio cheltuiala legata de refacerea si livrarea comenzii;

daca eroarea exista in matrita pentru care clientul a dat bunul de tipar, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul in conditii similare comenzii initiale.

In conformitate cu legile in vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a operatorului, acesta din urma nu poate fi tras la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client sau prin refacerea comenzii.
Suma va fi insa returnata sau comanda va fi refacuta numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor).
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin ordin de plata in cont bancar.


Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact.
 
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea utilizarii site-ului sunteti de acord cu politica de confidentialitate