Despre Creative art Designs

Evenimentele sunt bucurii impartasite cu ceilalti. Iar atentia la fiecare detaliu al organizarii arata grija si dragostea pe care o purtam pentru ceilalti. Cu aceeasi grija si atentie pentru detaliu lucram si noi, prietenii dumneavoastra de la Creative Art Designs.

Pentru ca evenimentele dumneavoastra sa iasa chiar mai frumoase decat cum le-ati imaginat. Fie ca este vorba de nunta, botez sau primul an de viata al bebelusului, majorat sau poate petreceri de birou, pentru fiecare ocazie noi adaptam tipul de invitatii si decoratiuni care pot fi folosite.

Suntem specializati in decoratiuni de carton si hartie si experimentam si cu materiale precum fetru, cu pene sau cu paiete.
Obiectele noastre sunt lucrate 100% manual si fiecare felicitare este intr-adevar rezultatul unei munci realizate cu placere

Ne plac ideile clientilor si ne dorim ca evenimentele lor sa fie perfecte. De cele mai multe ori lucram impreuna cu clientul si ne place sa ne implicam in buna desfasurare a petrecerilor sau evenimentelor.

Gama noastra de produse este variata. Avem atat invitatii, accesorii si obiecte folosite in ceremonie si receptie in cadrul nuntii. Dar cu mult drag lucram si pentru botez sau petreceri cu copii, unde imaginatia transforma cartoanele colorate in cele mai dragalase personaje sau decoratiuni pentru deliciul celor mici si al celor mari deopotriva.

Totusi, stim ca cele mai multe felicitari sunt trimise de Ziua Indragostitilor, stim cat de important este ca un cadou sa fie in ambalajul perfect de Craciun sau cum arata dulciurile intr-o cutie personalizata de catre iepurasul de Paste.

Fiecare eveniment este important pentru noi si ne respectam clientii.
Pasiunea noastra este sa transformam momentele importante in cele mai frumoase amintiri atat pentru cei care le serbeaza, cat si pentru invitatii lor.

Creative Designs

 
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea utilizarii site-ului sunteti de acord cu politica de confidentialitate