Cum Comand

Pentru a putea comanda produsele noastre, este necesar sa aveti creat un cont pe site-ul Creative Designs | art design.
Va puteti crea un cont accesand sectiunea autentificare client, sau in momentul finalizarii comenzii.
In cazul produselor ce necestia personalizare va recomandam sa va autentificati, utilizand datele contului dumneavoastra, inaintea selectiei acestora.
Inaintea finalizarii comenzii, puteti modifica oricare din datele introduse anterior, utilizand meniul afisat pe pagina.


Alegerea produselor

Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, realizati toate selectiile necesare din pagina de produs (cantitate si/sau alte optiuni afisate) si apasati pe butonul "ADAUGA IN COS" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
In fereastra afisata selectati "CONTINUA CUMPARATURILE" daca doriti sa comandati alte produse, sau nu doriti finalizarea comenzii in acel moment; sau "FINALIZEAZA COMANDA" daca doriti sa cumparati produsul.


Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa introduceti informatiile necesare personalizarii produselor comandate - valabil in cazul produselor presonalizabile, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa obtineti o estimare a costului de transport, si dupa caz sa beneficiati de o reducere utilizand un cupon de reducere valabil in conformitate cu politicile si promotiile Creative Designs.
Dupa parcurgerea informatiilor mentionate anterior, apasati butonul "FINALIZEAZA COMANDA".


Finalizarea comenzii

Pentru a putea comanda produsele alese, trebuie sa va autentificati utilizand adresa de email cu care v-ati inregistrat si parola contului dumneavoastra. In cazul in care comandati pentru prima data de la Creative Designs | art design, apasati butonul "CREATI CONT"


Informatii de facturare

In aceasta sectiune trebuie sa introduceti datele pentru emiterea facturii. Campurile marcate cu * sunt obligatorii. De asemenea in aceasta sectiune puteti selecta si adresa de livrare: similara cu cea de facturare sau o alta adresa.


Informatii de livrare

In aceasta sectiune trebuie sa introduceti datele de livrare a comenzii precum si numele persoanei ce va primi comanda. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Metoda de livrare

In aceasta sectiune puteti selecta modalitatea de livrare. Livrarea gratuita este dispnibila in functie de politica si promotiile site-ului Creative Designs | art design.
Daca doriti sa faceti cadou produsul sau produsele comandate, si in acelasi timp sa transmiteti si un mesaj destinatarului, bifati casuta "Adauga optiune cadou". Puteti inregistra acelasi mesaj pentru toata comanda sau pentru fiecare produs in parte utilizand meniurile afisate ulterior.
Mesajul dumneavoastra va fi listat pe un cartonas special creat in acest sens si atasat produsului sau produselor comandate.


Informatii de plata

In aceasta sectiune puteti selecta una din modalitatile de plata disponibile pe site.


Detalii comanda

In aceasta sectiune puteti vizualiza costul final al comenzii dumneavoastra.
Pentru finalizarea comenzii, apasati butonul "FINALIZEAZA COMANDA", ulterior veti fi redirectionati pe pagina de confirmare a primirii comenzii dumneavoastra.


Pentru orice alte detalii va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact.
 
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea utilizarii site-ului sunteti de acord cu politica de confidentialitate